Vanuit ‘Communikado’ help ik mensen/organisaties met de 4C’s:
communicatie, concepten, content en campagnes. Herken jij jezelf (deels) in één van onderstaande? Neem contact op!

Peter Present

Eigenaar lokale boerderijwinkel

Ik wil graag meer naamsbekendheid en beter zichtbaar worden in mijn buurt. Ik wil graag dat mijn initiatief meer draagvlak krijgt. Ik heb verder geen kaas gegeten van communicatie enzo, en wil graag dat iemand mij op weg helpt om mijn verhaal goed neer te zetten. Het liefst wil ik iemand die af en toe ook even een tekst tegenleest. Ik wil het heft in eigen handen houden, maar spar graag even met iemand die er veel meer verstand van heeft.

Beau Cadeau

Fondsenwerver goede doelen branche

Zo. Ik heb dus tijdens een brainstormsessie samen met mijn collega’s een ontzettend toffe en belangrijke campagne bedacht waarmee ik zoveel mogelijk cadeautjes (dus: € en leads) wil scoren! Ik geloof dat dit echt potentie heeft om groot te worden maar ik kom handen te kort. Ik heb een allround communicatiespecialist nodig die verantwoordelijkheid aangrijpt voor wat er op dit vlak nodig is.

Klaartje Kers-op-Taartje

Communicatiemedewerker non-profit

Ik vind mijn vak zo leuk maar ik merk dat ik hulp kan gebruiken om alle ideeën die ik heb een plek te geven, uit te voeren én de rest mee te krijgen. Ik zoek een communicatiespecialist die mij en mijn team kan inspireren en een kritische blik werpt op onze huidige content(strategie) en adviseert hoe we dit beter kunnen doen. Ik heb iemand nodig die me helpt keuzes te maken en de grote lijnen uitzet voor mij, waar ik samen met mijn team mee verder kan.